Bij NetMatters heeft u nu ook de mogelijkheid om PHP waardes aan te passen. U kunt zo bijvoorbeeld ‘upload_max_filesize’, ‘max_input_vars’ en meer aanpassen.

Voor u deze waardes kunt aanpassen dient u wel eerst een PHP versie te hebben ingesteld, zie artikel ‘Hoe selecteer ik een andere PHP versie?’ hoe u dit kunt instellen.

Zodra u een PHP versie heeft ingesteld krijgt u de optie ‘Show PHP settings’ in beeld te zien. Zodra u hier op klikt heeft u de mogelijkheid om PHP waardes te gaan aanpassen.

Als u alles heeft ingesteld zoals gewenst, klikt u links onderaan op 'Save', en bent u klaar!