SSL Certificaat (Standaard)

voor niet commerciële websites

14 per jaar
Bestel nu
+ Bekijk details - Verberg details
  • Meerdere subdomeinen
  • Eenvoudige validatie per mail
  • Groen hangslot
Bestel nu

SSL Certificaat (Uitgebreid)

voor niet commerciële websites

119 per jaar
Bestel nu
+ Bekijk details - Verberg details
  • Onbeperkt subdomeinen
  • Eenvoudige validatie per mail
  • Groen hangslot
Bestel nu

Uitgebreid SSL (legacy)

Groene balk

voor webwinkels en bedrijven

82.5 per jaar
Bestel nu
+ Bekijk details - Verberg details
  • Meerdere subdomeinen mogelijk
  • Uitgebreide validatie
  • Groen hangslot
  • Groene bedrijfsnaam
Bestel nu

Beveiliging, vertrouwen en meer omzet

Het beveiligen van je website komt iedereen ten goede

Bescherm je bezoekers

Alle SSL-certificaten beschermen je klanten onmiddellijk door SHA-2 256-bit encryptie en 2048-bit signing-algoritme te gebruiken om de informatie die zij invoeren te versleutelen en te voorkomen dat gevoelige gegevens in verkeerde handen valt.

Google beloont een webshop met een veilige verbinding met een hogere positie in de zoekresultaten. Bezoekers waarderen het steeds meer wanneer een webshop zorgvuldig met hun gegevens omgaat en belonen dit met hogere conversies. Aandacht voor veiligheid kan hierdoor bijdragen aan een succesvolle webshop!

Liever een gratis SSL-certificaat?

Wist je dat je op elk webhosting-pakket een gratis Let's Enrypt SSL Certificaat kunt installeren? Een certificaat van Let's Encrypt kun je met een paar klikken automatisch en geheel gratis op je pakket installeren. Zo krijg je standaard en kosteloos verbeterde beveiliging op je site. Bovendien beloont Google je website met een betere ranking in de zoekresultaten als deze is voorzien van een SSL Certificaat!

Je kan onze webhostingpakketten hier vinden.

Welk SSL-certificaat is geschikt voor mij?

Bekijk de eenvoudige uiteenzetting hieronder en kies het SSL certificaat dat het beste bij je website past en het juiste beschermingsniveau heeft.

Standaard SSL

Dit is het meest gebruikte certificaat dat voor maximaal 1 (sub)domein gebruikt kan worden. Razendsnelle uitgifte en eenvoudige validatie van de domeinnaamhouder via e-mail.

Wildcard SSL

Bij een Wildcard SSL certificaat zijn alle subdomeinen van je domeinnaam automatisch beveiligd met een SSL verbinding. Dat betekent bijvoorbeeld dat zowel www.jesite.nl als account.jesite.nl beveiligd is via het https-protocol.

Het Wildcard SSL certificaat wordt altijd als *.jesite.nl aangegeven in de omschrijving.

Uitgebreid SSL

SSL certificaten met uitgebreide validatie werken exact hetzelfde als elk ander certificaat qua beveiliging, maar voegt bedrijfsinformatie toe aan de adresbalk voor extra vertrouwen richting de bezoeker. Daarnaast wordt de adresbalk in een aantal browsers ook groen gemaakt.

Voor dit type validatie worden de bedrijfsgegevens gecontroleerd met behulp van een openbaar register, zoals het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Als resultaat worden de bedrijfsgegevens weergegeven in de certificaat details en het groene slotje en de handelsnaam worden getoond in de adresbalk.

De gouden standaard voor beveiliging

Met een SSL certificaat beveilig je de gegevensuitwisseling tussen je website en de bezoekers van je website en zorg je er dus voor dat deze (vaak) belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden.

Dit zorgt voor vertrouwen van bezoekers in je website en diensten en daarmee potentieel langere klantrelatie en opbrengst. Positief dus voor je bedrijfsresultaat. Bovendien heeft het gebruik van een SSL certificaat een positief effect op de Google ranking van je website.

Bescherm je bedrijf

We zeiden al dat een SSL certificaat voor een webshop onmisbaar is. Maar SSL certificaten zijn er in meerdere gradaties van veiligheid. Een Uitgebreid SSL certificaat geeft websites een professionele en betrouwbare uitstraling. Bovendien werkt het conversieverhogend. Door de groene adresbalk met bedrijfsnaam zien bezoekers in één opslag wie de eigenaar van een website is. De certificaten met uitgebreide validatie van NetMatters zijn erg voordelig geprijsd, ook hoef je voor een aanvraag geen documenten aan te leveren. Zo heb je zonder veel gedoe binnen een dag een groene adresbalk voor je website!

Betere zoekmachineresultaten

Voor een succesvolle webwinkel is het essentieel dat klanten met een veilig gevoel gegevens achter kunnen laten, of dat nu om betaalverkeer gaat of andere privacygevoelige zaken. Een SSL certificaat biedt dan uitkomst. En hoe uitgebreider de beveiliging met SSL, des te groter de boost voor je webwinkel. Een website die op alle pagina's is beveiligt met SSL, wordt door Google beloond met een hogere klassificering.

De reden dat Google online veiligheid hoger op de prioriteitenlijst heeft gezet, is dat Google haar gebruikers wil beschermen tegen hackers die via open netwerken je online gedrag kunnen traceren en misbruiken. Google wil dit door middel van dataversleuteling tegengaan.

Support

Vragen of hulp nodig bij het kiezen?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We helpen je graag!